Amarja van der Woerd

Stop met het fixen van je team, investeer in de talenten van je mensen.

Amarja

Ik help organisaties te excelleren. Meer dan 15 jaar werk ik met teams, en ligt mijn passie in het maximaliseren van teamefforts. Wat maakt dat een team werkt? Hoe krijg je resultaat? Als scrummaster, agile coach en begeleider van zelfsturende teams, intrigeerde die vraag mij enorm.

 

Mijn doel is dat mensen zichzelf beter begrijpen en nog beter worden in wat ze al kunnen. ‘Parels oppoetsen’ noem ik dat. Zodat win-win situaties ontstaan. Want als mensen doen wat bij ze past ontstaat er energie en werkplezier én excelleren mensen.


Ik ben een CliftonStrengths® coach, gecertificeerd door Gallup. Dit doe ik met onnoemelijk veel plezier. Mijn focus is van nature op doelen gericht en op groei van mensen. Waarbij ik de individuele wensen van mensen op een natuurlijke manier integreer in de lange termijn strategie, van zowel de organisatie als de mensen persoonlijk.

© 2024 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT