Durk de Boer

Gedrag komt niet uit de lucht vallen

pasfoto Durk


“Als je iets echt wil, kun je het bereiken! Maak een keuze en ga echt achter die keuze staan!”

In 2014 heb ik mijn vaste baan als onderwijsbestuurder opgegeven om te gaan ondernemen. Mensen om me heen verklaarden me voor gek of ze waren jaloers op me dat ik deze keuze durfde te maken.


De start van het eigen ondernemerschap was zwaar. Ik wist wat ik niet meer wilde, maar wat ik wel wilde had ik nog niet scherp. Daar zat ik dan samen met mijn vrouw en 5 kinderen: Weinig inkomen, dus weinig ruimte voor ‘gekke dingen’ en toen ging onze bus ook nog kapot.

Gevoelens van twijfel, boosheid en minderwaardigheid kwamen op, totdat mijn vrouw en ik tijdens een wandeling een bevriend stel tegenkwamen. We deelden ons verhaal en toen sprak de man van dit stel bovenstaande zin uit.

Een zin met impact! Ik wil autonoom zijn, maar wil ik ook verantwoordelijkheid nemen en de consequenties voor mijn eigen keuzes dragen? Vanaf dat moment ben ik met vallen en opstaan anders mijn leven en mijn werk in gaan richten. De eerste opdrachten kwamen op mijn pad en inmiddels ben ik een aantal jaren verder en heb ik gewenste doelen behaald.

Samen met Serge en onze fantastische collega’s hebben we nu impact op het leven en het werk van jou als professional  of als leidinggevende.

© 2024 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT