Gonda van Essen

'Ons gedrag is afhankelijk van onze besluiten, niet van onze omstandigheden.'

- Steven Covey

Gonda

Elke dag is een nieuwe dag om iets te veranderen!

Rond 2011 heb ik ervaren hoe ik mijn leven anders moest gaan inrichten om overeind te blijven staan: niet meer doen wat ik dacht dat anderen belangrijk vonden, maar juist me vasthouden aan wat ik leuk en belangrijk vind.
In mijn werk als HR consultant help ik organisaties om tot hun doel te komen, persoonlijke doelen, maar ook strategische doelen. Ik hou ervan om groepen te coachen waar ze heen willen. Vooral het zoeken naar hun passie en waar ze goed in zijn. Mijn studie bedrijfskunde helpt bij het optimaliseren van de bedrijfsmatige doelen.

Mijn passies zijn zeilen, pianospelen en mijn man en onze kinderen maken mijn leven compleet.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten!

© 2024 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT