Grietje Jongsma

The meaning of life is to find your gift.

The purpose of life is to give it away.

Grietje

Iedere persoon is uniek, maar pas in relatie tot anderen wordt deze uniekheid zichtbaar en kunnen mensen de ander versterken of juist andersom. We hebben elkaar nodig.
Het begint bij bewustwording van jouw eigen gedrag, kwaliteiten en talenten.

Mensen die met plezier naar hun werk gaan, zijn productiever en creatiever. Hoe zit dit bij jou? Met een achtergrond op het gebied van marketing, economie en talen ben ik breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Tegelijk maakte dit dat ik niet altijd de juiste keuzes heb gemaakt en mijn werkplezier en mijn energie soms ver te zoeken was.

Pas toen ik écht de tijd nam om stil te staan bij wie ik ben en wat ik in huis heb, ging het tij keren en heb ik mijn ‘purpose’ gevonden. Sinds 2016 werk ik als trainer en loopbaancoach op het gebied van zelfleiderschap, gedrag en identiteit. Ik doe niets liever dan teams en individuen op een positieve manier helpen bij het vergroten van hun impact.

Mensen raken, inspireren en aanzetten tot actie, daar houd ik van. Ik ben Persoonlijke Kracht coach en werk met de psychologie van kleur. Kleur is een prachtig middel om teams te verbinden op een luchtig en dieper niveau.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting!

© 2024 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT