Grietje Jongsma

'The meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it awayThe meaning of life is to find your gift, the purpose of life is to give it away'

Grietje over gedrag

Iedere persoon is uniek, maar pas in relatie tot anderen wordt deze uniekheid zichtbaar en kunnen mensen de ander versterken of juist andersom. We hebben elkaar nodig. Het begint bij bewustwording van jouw eigen gedrag, kwaliteiten en talenten.

Mensen die met plezier naar hun werk gaan, zijn productiever en creatiever. Hoe zit dit bij jou? Met een achtergrond op het gebied van marketing, economie en talen ben ik breed inzetbaar op de arbeidsmarkt. Tegelijk maakte dit dat ik niet altijd de juiste keuzes heb gemaakt en mijn werkplezier en mijn energie soms ver te zoeken was.

Pas toen ik écht de tijd nam om stil te staan bij wie ik ben en wat ik in huis heb ging het tij keren en heb ik mijn ‘purpose’ gevonden. Sinds 2016 werk ik als trainer en loopbaancoach op het gebied van zelfleiderschap, gedrag en identiteit en doe ik niets liever dan teams en individuen op een positieve manier te helpen bij het vergroten van hun impact op een authentieke manier.

Mensen raken, inspireren en aanzetten tot actie, daar houd ik van. In de praktijk is dit nog niet zo gemakkelijk. De bewezen methodiek van de ladder zet ik daarom met succes in voor meer richting en focus.

Daarnaast ben ik Persoonlijke Kracht coach en werk ik met de psychologie van kleur. Kleur is een prachtig middel om teams te verbinden op een luchtig en dieper niveau. Mijn grootste drive is dat mensen ontdekken en ervaren dat ze goed zijn zoals ze zijn en dat ze van daaruit groeien.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting.

© 2023 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT