Rebekka van Tuil

'Failing to plan, is planning to fail'

- Benjamin Franklin

Rebekka over gedrag

Hoe vaak heb je jezelf een reeks vragen gesteld over wat je moet voorbereiden voor je werkdag, een reis of een etentje met klanten? Je hebt waarschijnlijk nagedacht over hoe laat je moet vertrekken, welke kleding je aan moet trekken of welke afspraken er voor die dag in je agenda staan. Het plannen van dit soort projecten is volgens mij de sleutel tot succes.

 

Laat nou juist vooral daar mijn passie en talenten liggen. Ik ben een praktische organisator, sterk in het omzetten van to do’s naar concrete werkzaamheden en planningen. Hierbij kan ik optimaal gebruik maken van mijn kernkwaliteiten: plannen en organiseren, gestructureerdheid, kwaliteitsgerichtheid, problemen oplossen en klantgerichtheid.

Mooi dat ik deze talenten als office supporter mag inzetten. 

© 2023 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT