Sandra Verwoert

'Be yourself.

Let people see the real, imperfect, flawed, quirky, weird, beautiful and magical person you are.'

Sandra

Blij word ik van organiseren! Of het nu gaat om een evenement, een mailbox of agenda, de boekhouding en een gezellig borrel met collega’s of vrienden. Laat mij het organiseren en ik zorg dat het goed gebeurt!

Ik ben dankbaar dat ik organisatietalent volledig kan inzetten in mijn rol als officemanager (officesupporter) bij de Verandersupporters. Zo lever ik een waardevolle bijdrage aan de groei van ons bedrijf en aan de gewenste ontwikkeling van mijn collega’s en onze opdrachtgevers.

Met mijn man en drie kinderen woon ik in het prachtige Hattem. Ik heb ervaring opgedaan als managementassistente, officemanager, projectcoördinator en in het organiseren van evenementen. Wat ik het leukst vind? Ik kan niet kiezen. Ik word juist blij van een verscheidenheid aan werkzaamheden en taken.

In mijn vrije tijd vind je mij verschillende avonden in de week op de tennisbaan, sta ik in de keuken taarten te bakken of organiseer ik graag een gezellige borrel met familie en vrienden. De gasten met een drankje in de hand, lekkere hapjes op tafel, daar geniet ik van: het iedereen naar het zin maken.

© 2024 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT