Serge de Boer

Verandering van hard werken naar slim werken uit het hart!

Leiderschapstraining & Persoonlijk groeien. I love it. Ik hou van mensen zien ontwikkelen.

Op mijn 19de stond ik voor het eerst voor de groep en toen wist ik: dit vind ik leuk. Mensen zien ontwikkelen en daar een bijdrage aan leveren.

Mijn journey in Persoonlijke groei & Leiderschap kwam in een stroomversnelling toen ik ontdekte dat ik vaak niet doe wat ik mee voorneem. Of ik doe het even, maar vergeet het snel weer. Een niet-stimulerende omgeving en allerlei overtuigingen uit mijn gezin van herkomst winnen het van mijn goede bedoelingen. Dus het heeft veel nut om te kijken naar je systeem van herkomst. Wat herhaal je in je huidige team uit je eerste team? En wat kun je in je omgeving aanpassen om de kans op succes groter te maken?

Omdat ik nogal resultaatgericht ben, ben ik altijd op zoek geweest naar werkvormen waarbij mensen zelf kunnen ervaren. Ervaringsleren. In die zoektocht ben ik zelf trainer, coach en begeleider geworden.

We hebben nu goud in handen bij Verandersupporters. Wat is dat goud? Allereerst zijn onze collega’s goud! Daarnaast lukt het ons dmv. cyclisch leren om minimaal 80% van de deelnemers 80% of meer van hun ontwikkel-doelen te laten halen. We zien deelnemers meetbaar hun leerdoelen behalen!

Ik heb ook een grote passie voor mijn gezin. Ik ben sinds 2006 getrouwd met Mieke. We hebben samen drie kids, geboren in 2010, 2012 en 2015. Ook doe ik graag aan kitesurfen, klimmen in de klimhal, hardlopen, boeken lezen en in de kroeg zitten met vrienden. Samen een keer een drankje doen?

© 2024 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT