Serge de Boer

Verandering van hard werken naar slim werken uit het hart!

Leiderschapsontwikkeling & programma’s voor persoonlijk groeien. I love it, want ik hou van mensen!

Mijn journey in Persoonlijke groei & Leiderschap ontstond uit een confrontatie met mezelf. Ik dacht dat ik wel wat discipline had, maar ik heb gemerkt dat op de lange termijn een niet-stimulerende omgeving het wint van mijn discipline en goede bedoelingen. Ik heb met veel plezier ruim 100 trainingsdagen gevolgd, maar daarna veel te weinig impact gemerkt. Dat vind ik confronterend.

Omdat ik nogal resultaatgericht ben, ben ik altijd op zoek naar werkvormen en methodes die wél werken. In die zoektocht ben ik zelf trainer, coach en begeleider geworden. Ik ben aan de slag gegaan met wetenschappelijk onderbouwde inzichten uit de psychologie. Zeker ook zoals die in het boekje de Ladder staan. Ik ben deze inzichten in mijn eigen leven gaan toepassen en ik ben ze gaan trainen en coachen aan anderen.

We hebben nu goud in handen bij Verandersupporters! Want we zien deelnemers meetbaar hun doelen behalen! Daarom helpen we jouw organisatie graag in de wensen voor het ontwikkelen van getalenteerde medewerkers.

Naast mijn passie voor Persoonlijke groei, Leiderschap en Ontwikkeling, heb ik een nog grotere passie voor mijn gezin. Ik ben sinds 2006 getrouwd met Mieke. We hebben samen drie kids. Ook doe ik graag aan kitesurfen, klimmen in de klimhal, hardlopen, boeken lezen en in de kroeg zitten met vrienden. Zullen we samen een drankje doen?

© 2023 Verandersupporters. All rights reserved

Website by: corTechs IT