Onze Waarden

De combinatie van onze waarden is uniek

Impact

Om goede resultaten te behalen gaan we aan de slag met alle niveaus in de organisatie. Na een jaar, tijdens onze jaarlijkse bijpraatsessie, zien we het eigengemaakte en gewenste gedrag nog steeds terug op de werkvloer.

Betrokken

Wij houden van mensen. We zijn geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Daarom investeren we in een veilige setting. Het succes van de verandering wordt niet gerealiseerd door systemen. Wel door mensen die zich prettig voelen om nieuw gedrag te oefenen.

Eenvoud

We houden het graag eenvoudig en voor iedereen te begrijpen en te doen. Daarom werken we met de drie stappen van de Ladder. Maar let op: eenvoudig is niet hetzelfde als gemakkelijk.

Creatief

De verandersupporters zijn dol op creativiteit. Tijdens onze bijeenkomsten, vaak op verrassende locaties, praten we niet alleen over het voorliggende vraagstuk, maar worden ook alle zintuigen geprikkeld door onze creatieve werkvormen.

Evidence based

Doe wat écht werkt, want tijd, geld en energie zijn beperkt. De methodiek van de Ladder is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. We delen onze resultaten met Ben Tiggelaar en we ontvangen van hem de nieuwste inzichten uit de veranderpsychologie.

Kom in contact!